En tegelröd skönhet i höst – Jofama by Roxy

Varför inte skaffa en riktigt snygg höstgarderob? Investera i ett par riktigt härliga basplagg kombinerat med vissa, kanske lite mer vågade plagg. Denna skinnjacka är ju lätt ett måste i höst! Hittas i vår butik på Postgatan i Göteborg eller på vår webbshop genom att klicka här.

aw2015-doll-roxy-1-red

Jackan är tillverkad i skinn med detaljer och partier i mocka vilket skapar en lyxig känsla. Metalldetaljerna färgade guld/silvrigt för att passa vilka smycken som. Otroligt smakfulla och uttänkta detaljer så som den dekorativa dragkedjan vid kragen, det fina innerfodret med en blomma, de räfflade axlarna som skapar en cool look etc. Denna tegelröda skönhet blir din för 3175 kr (en investering) som kommer att hålla länge med rätt omsorg om den!

Yes please!

Det här inlägget postades i Butiker, Jofama, Jofama, Jofama by Caroline Roxy, Postgatan, shop online, Skinnjacka och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>