Modalu: mini Erin hos Wasséns

Modalu The Mini Erin
Bild lånat härifrån.

Ett måste i den moderna kvinnans garderob

Modalu England är ett fantastiskt märke från England som erbjuder lyxigt detaljerade och eleganta handväskor för den moderna kvinnan med tidlös stil. Modalus kvalitet är utsökt och väskorna är ett hantverk i sig. Vad ska man säga? Britterna kan sin design.

Modalu The mini erinBild lånat härifrån.

Just nu kör vi kampanj på denna väska, ‘Mini Erin,’ på wassens.se samt i våra butiker på Korsgatan och Postgatan i centrala Göteborg.

Modalu beskriver denna väskmodell som en hyllning till det hantverk som höjer det ibland något underskattade simpla former som resulterat till denna tidlösa strukturerade tote.
Vi på Wasséns älskar detta och tycker väskan är ett fantastiskt komplement i garderoben. En investering och väl värd sin plats i den moderna kvinnans ‘time capsule’.

Klicka här för att komma till väskan. :)

Vad säger ni? Hiss eller diss?

Det här inlägget postades i Butiker, Kampanj, Märken, Märkesväska, Modalu, shop online, skinnväska, Väskor, Wasséns Korsgatan, Wasséns Postgatan, Wassens.se och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>